Lasapparaten

Elektrisch lasapparaat voor de perfecte las

Door middel van lassen kan je verschillende materialen met elkaar verbinden. De materialen moet je hiervoor kunnen smelten en meestal gaat het om metaal, bijvoorbeeld twee stukken buis. Hierbij maak je gebruik van een lasapparaat. Met een elektrisch lasapparaat laat je plaatselijk een stukje van het materiaal smelten. Door al dan niet extra materiaal toe te voegen kun je dan een verbinding maken tussen twee of meer delen. In het aanbod van Hubo zitten diverse praktische lasapparaten. 

Lassen met een lasapparaat

Op het gebied van lasapparaten is er een grote diversiteit. De apparaten zijn geschikt voor verschillende lasprocessen. Doe-het-zelvers gebruiken meestal een elektrode lasapparaat. Hiermee kan je booglassen. Bij dit elektrodelassen werk je met een constante stroomsterkte en hierbij dient een afsmeltende elektrode als aanvullend materiaal om een goede las te maken. Een zogenaamd MMA lasapparaat is een elektrode lasapparaat. Met zo’n lasmachine kan je bijvoorbeeld roestvrij staal (RVS) en gietijzer aan elkaar lassen. Als je gaat lassen is het belangrijk jezelf te beschermen tegen letsel. Dit doe je door het dragen van beschermende werkkleding en een lasmasker. 

Voordelig lasapparaat kopen

Zoek je een goedkoop elektrisch lasapparaat van hoge kwaliteit? Kom dan winkelen bij Hubo, want wij hebben diverse fijne lasapparaten in het assortiment. Daarnaast verkopen we ook diverse accessoires, zoals lasbrillen. Met een lasmachine maak je gemakkelijk en snel sterke lasverbindingen bij allerlei klussen in en om je huis. Onze medewerkers informeren je graag over de mogelijkheden van onze lasproducten.