Schakelmateriaal van Idinio

Schakelmateriaal van Idinio

Waar je ‘gewoon’ schakelmateriaal eenvoudig monteert om vervolgens te genieten van een verhoogd woongemak, tilt het schakelmateriaal van Idinio het genieten naar een hoger niveau. Het schakelmateriaal van Idinio is namelijk speciaal voor jouw smart home. Je hoeft je dus nooit meer zorgen te maken over of je het licht hebt aangelaten in de keuken, omdat je dit door het schakelmateriaal eenvoudig vanaf een afstand in of uit kunt schakelen.

Idinio verhoogt het wooncomfort
Met het schakelmateriaal van Idinio tover je ‘gewone lampen’ om tot ‘slimme lampen’. En dit alleen maar door het schakelmateriaal, de dimmer, te vervangen voor eentje van Idinio. Hierdoor bedien je de lamp op afstand met jouw mobiele telefoon of door middel van spraak. Het schakelmateriaal van Idinio ondersteunt namelijk spraakbesturing met Amazon Alexa of Google Assistant.

Idinio schakelmateriaal kopen?
Omdat het schakelmateriaal van Idinio compatibel is met veel andere merken schakelmateriaal, combineer je deze eenvoudig met bijvoorbeeld een afdekraam of een schakelaar. Wil je zeker weten dat jouw nieuwe schakelmateriaal te combineren is met jouw huidige materiaal? Of heb je behoefte aan wat montagetips? Hubo helpt. Kom langs bij een Hubo bij jou in de buurt. Ons vakteam voorziet je graag van een persoonlijk advies.