Schakelmateriaal van Calex

Calex schakelmateriaal

Met het schakelmateriaal van Calex creëer je eenvoudig sfeer in jouw woning. Het schakelmateriaal van Calex zorgt ervoor dat je lampen eenvoudig kunt bedienen. Bovendien is het schakelmateriaal van Calex compatibel met andere merken, waardoor je jouw huidige schakelmateriaal niet volledig hoef te vervangen.

De verschillende soorten schakelmateriaal
Bij Hubo vind je een breed aanbod aan schakelmateriaal van Calex. Neem bijvoorbeeld een inbouw dimmer. Je creëert eenvoudig sfeer in huis door het licht zelf te doseren. Heb je niet genoeg aan één lamp? Bij Hubo vind je ook duo dimmers, waarmee je meerdere lichtgroepen kunt dimmen. Bovendien is het schakelmateriaal van Calex geschikt voor ledverlichting en voorzien van de nieuwste technieken.

Schakelmateriaal van Calex kopen?
Het schakelmateriaal van Calex wordt apart geleverd. Voor een dimmer heb je dus nog een afdekknop nodig. Een voordeel van het schakelmateriaal van Calex is dat deze compatibel zijn met andere merken waardoor je jouw eigen stijl kunt creëren. Heb je nog vragen over het schakelmateriaal van Calex? Of heb je behoefte aan een aantal monteertips? Hubo helpt. Kom langs bij een Hubo bij jou in de buurt. Het vakteam van Hubo voorziet je graag van een persoonlijk advies.