Douchecabines CODE

De Code van Sealskin Get Wet staat voor kwaliteit, een subtiele vormgeving en vele oplossingen. Er is altijd wel een Code die past in jouw badkamer. Talloze soorten deuren, wanden, inloopdouches en badwanden in diverse maten. Zélfs een compleet op maat gemaakte douche is mogelijk!

Sealskin Get Wet CODE

Voor ieder formaat badkamer biedt de Code serie talloze mogelijkheden. Zo zijn er al deuren voor een nis vanaf 70 cm tot maar liefst 140 cm. En met ruimte besparende deuren, zoals pendeldeuren, vouwdeuren en deuren met een vast paneel, wordt een ruime douche al snel mogelijk.Alle deuren van de Code serie draaien bovendien naar buiten en naar binnen. Door een deur naar binnen te draaien ontstaat veel meer ruimte in je badkamer.Kom je er niet uit met onze standaardoplossingen? Geen probleem. We kunnen Code in veel gevallen helemaal op maat maken.

Douchewand

 

De 1-delige badwand is een transparante oplossing die volledig naar binnen en naar buiten toe draait. De 2-delige badwand heeft 1 vast glaspaneel. Het draaideel komt zo minder snel tegen bijvoorbeeld een radiator of kraan. De vouw/pendel badwand is een extra brede wand die in 2 delen helemaal weg te draaien is. En dat is wel zo handig.

Code opzetwand

 

Bekijk alle mogelijkheden en kom naar de winkel.

Mogelijkheden 1Mogelijkheden 2