Categorieën

Filter producten

1-16 van 0 producten

Er zijn helaas geen producten gevonden.

Vogelvoer: help vogels een handje

De vogels in je tuin hebben met name in de winter moeite met het vinden van voedsel. Help ze een handje en voorzie ze van vogelvoer. Dit kan in vele vormen. Mogelijkheden zijn vetbollen met granen en zaden, strooivoer en pindaproducten. Een netje met pinda’s en een slinger met doppinda’s zijn zeer populair bij het vogelvolk. Of plaats wat vogelpindakaas in jouw tuin of op je balkon. Hiervoor vliegen de vogeltjes graag een blokje om. Voordelig vogelvoer koop je bij Hubo.

Voedzame vetbollen voor tuinvogels

Een vetbol met een heerlijke mix van vogelzaden en granen is een ware traktatie voor vogels. Ze vinden dit voedsel erg lekker en het is zeer voedzaam. De bollen bevatten veel vitamines, vezels, mineralen en eiwitten. Dit is vooral in de winter belangrijk, maar ook in de andere jaargetijden kun je vogels gerust bijvoeren. In de herfst beginnen de beestjes al met het aanleggen van een vetreserve voor de koude dagen. Denk naast het geven van vogelvoer ook aan een bakje water, zeker in droge periodes. 

Vogelvoer kopen

Goed vogelvoer nodig voor een lage prijs? Kom shoppen bij Hubo. Wij hebben een veelzijdig assortiment met allerlei soorten vogelvoer en andere producten voor dierverzorging. Onze vogelvoeders vormen een welkome aanvulling op het menu van tuinvogels. Ze bestaan uit essentiële vetten, oliën, granen en zaden. Maak je keuze uit kant-en-klare producten die je gemakkelijk in je tuin kunt gebruiken. Een pindaslinger of een figuur van vogelzaadmix hang je bijvoorbeeld snel op aan een tak of haakje.