Overige deuren

Filter producten

Prijs
1-14 van 14 producten

Kwaliteit en veiligheid

Uiteindelijk maat het bij Hubo niet uit over wat voor type buitendeur het gaat. Kwaliteit en veiligheid staan bij ons hoog in het vaandel. We willen er namelijk samen met jou voor zorgen dat er niet zomaar iemand jouw huis binnen kan komen. Daarnaast bieden we, naast de deuren zelf, ook een ruim assortiment aan in accessoires voor deuren. Hierbij kun je onder andere denken aan sloten, deurbeslag en gereedschap.

Tuindeuren op maat

Naast de voordeuren en achterdeuren in ons assortiment hebben we ook tal van tuindeuren in ons assortiment opgenomen. De tuindeuren zijn in veel verschillende stijlen en soorten te verkrijgen, waardoor er altijd wel een deur is die bij jouw huis of situatie past. Daarnaast zijn al onze artikelen voorzien van keurmerken. Ook zijn de deuren uitgebreid getest door zowel de fabrikant als door ons. Zo weten we zeker dat we je een product van hoogwaardige kwaliteit zullen verkopen.

Onze service

Het hangen en afstellen van een deur is precisiewerk. Daarom helpen we je graag. Onze Hubo vakman is getraind in het op maat maken van, afstellen van en plaatsen van deuren. Kies voor een Hubo vakman bij de aanschaf van jouw tuindeur en laat het zware werk gewoon voor je doen! Wanneer je ervoor kiest om een deur online te bestellen, zorg er dan voor dat je de maten goed op meet. Er is niets zo vervelend als een deur die net niet past.