Plakplastic

Filter producten

Prijs
1-16 van 17 producten

Plakplastic: veelzijdig decoratiemateriaal

Met plakplastic kun je gemakkelijk en snel een nieuwe look geven aan je interieur. Denk aan een nieuw uiterlijk voor een tafel, kastje of vensterbank. Ook deuren en boekenplanken zijn met plakfolie te bekleden. Verder is er speciaal plasticfolie voor ramen te koop. Het plakplastic is bij Hubo verkrijgbaar in vele prachtige dessins, dus het biedt voor elk wat wils. 

Plakplastic op raam aanbrengen

Hinderlijke inkijk door je ramen voorkom je met raamfolie. Dit type plakplastic laat licht door, dus het wordt niet donkerder in je huis. Het is dankzij het raamfolie mogelijk om rustig te genieten van je woning, zonder dat je van buiten bekeken wordt. Een ander voordeel is dat de gordijnen open kunnen blijven en het daglicht gewoon naar binnen valt. Plakfolie voor ramen is leverbaar in een groot aantal fraaie ontwerpen, van modern tot klassiek. Het statische folie is eenvoudig aan te brengen op bijvoorbeeld je voordeur of de ramen van je woonkamer. Je kan het gehele raam er mee beplakken of een gedeelte, zoals een rand langs de onderzijde. Hiermee zorg je voor een smaakvolle en functionele raambekleding

Plakfolie: vele dessins en mogelijkheden

Hubo heeft een groot assortiment plakplastic. Er is keuze uit vele prachtige motieven om je meubels en ramen een nieuwe uitstraling te geven. Voor weinig geld wordt oud meubilair weer als nieuw en creëer je een geheel eigen sfeer in je huis. Plakfolie is geschikt voor het beplakken van allerlei soorten materialen. Plastic, glas, spaanplaat, MDF en metaal zijn hier voorbeelden van.