Schaduwdoeken

 • 1 -3 van 3 producten
 • Mooie en praktische schaduwdoeken 

  Schaduwdoeken komen tegenwoordig in steeds meer tuinen voor. En dat is natuurlijk niet voor niets. Schaduwdoeken zijn een mooie vorm van buitenzonwering en vormen een ware eyecatcher in jouw tuin. Of je terras nu aan het huis grenst of juist helemaal niet: een schaduwdoek kan overal toegepast worden. Voor het kopen van een schaduwdoek voor je terras, driehoek of vierkant, ben je bij Hubo aan het juiste adres. 

  Schaduwdoek kopen voor je terras?

  Een schaduwdoek is een driehoek of vierkant doek dat je horizontaal boven je terras ophangt. Schaduwdoeken bieden bescherming tegen de zon en maken van je terras, tuin of balkon een mooie schaduwrijke plek. Ze houden zelfs zo’n 90% tot 95% van de uv-stralen tegen. Met het kopen van een schaduwdoek is het gesleep met parasols en zonneschermen verleden tijd. 

  Verkrijgbaar in diverse kleuren

  Bij Hubo hebben we schaduwdoeken in diverse kleuren in het assortiment. Hierdoor vind je altijd wel een schaduwdoek voor je terras dat past bij de rest van je tuin en bij jouw persoonlijke smaak. Daarnaast zijn schaduwdoeken verkrijgbaar in verschillende waterdichtheden. Het voordeel van waterdoorlatende schaduwdoeken is dat er geen regenwater op blijft staan. Schaduwdoek kopen? Dat kan bij Hubo.