Metal Stud profielen

Metal stud profielen

Met metal stud profielen creëer je eenvoudig een plafond of wand. Ze worden gebruikt om het bevestigingsframe van een scheidingswand, voorzetwand of plafond te vormen. Omdat de staanders en liggers van metaal gemaakt zijn, weet je zeker dat je met rechte materialen werkt. Dit in tegenstelling tot hout. Het fijne aan metal stud profielen is dat ze eenvoudig op maat te knippen zijn.

Verschillende metal stud profielen
Bij Hubo hebben we verschillende soorten metal stud profielen in ons assortiment. Zo hebben we C-profielen (vaak staanders), U-profielen (vaak liggers) en de benodigde accessoires. Alle metal stud profielen zijn gemaakt van hoogwaardig gegalvaniseerd staal. Oftewel staal met een coating van zink om de kans op corrosie te verminderen. Let wel op dat metal stud niet geschikt is voor het maken van een dragende constructie.

Bestel online of kom naar een Hubo winkel
Wanneer je kiest voor het gebruik van metal stud profielen kies je voor de volgende voordelen: ze zijn brandveilig, relatief goedkoop en ideaal te combineren met stalen kozijnen. Wil je een plafond of wand maken en ben je overtuigd van de voordelen die metal stud te bieden heeft? Plaats je bestelling dan direct online of kom naar een Hubo bij jou in de buurt.