Cellenbetonblokken

Cellenbeton kopen voor een aanbouw

Je zoekt cellenbetonblokken voor een verbouwing? Of zijn er herstelwerkzaamheden noodzakelijk? Deze blokken zijn dan zeer goed toe te passen. Waarschijnlijk zoek je cellenbeton voor de buitenmuur. Het prettige aan deze cellenbetonblokken is dat ze vrij licht van gewicht zijn. Het bouwen en vastlijmen kost daarom relatief weinig inspanning. Daarnaast staan blokken van cellenbeton voor de buitenmuur bekend om hun sterke isolerende werking en hun lage dichtheid. Verder kun je ze naar wens op maat zagen. 

Ytong cellenbeton is luchtig bouwmateriaal

Je gaat cellenbeton kopen? Misschien moet het daarbij ytong cellenbeton zijn. Dit lichte bouwmateriaal is gemaakt van cement, zand en kalk. Juist de grote hoeveelheid gesloten cellen met daarin stilstaande lucht maakt Ytong cellenbeton zo prettig in gebruik. Welke aanbouw je ook wilt realiseren, Ytong cellenbeton is altijd wel een goede oplossing. Het is ook een groot voordeel dat de productie van Ytong cellenbeton vrij weinig energie vraagt. Er komen daarnaast geen schadelijke stoffen vrij en het materiaal is voor 100% te recyclen. 

Hubo helpt: de juiste cellenbetonblokken voor jouw buitenmuur

Hulp nodig? Hubo helpt met advies op maat. Heb je nog een aantal vragen over dit bouwmateriaal? Bijvoorbeeld over de brandwerendheid? Of de mate van vorstbestendigheid? Wil je weten wat het verschil is met ander bouwmateriaal? Dat kan inderdaad belangrijke informatie zijn. Ons vakteam staat daarom voor je klaar. Je mag rekenen op professioneel advies.