Bouwstenen

Snel en efficiënt bouwen met Hubo bouwstenen

Tegenwoordig worden snelbouwstenen en holle stenen veel gebruikt. Je maakt er snel en efficiënt een muur mee. Bij Hubo hebben we diverse soorten bouwstenen, je kunt ook kiezen uit verschillende afmetingen. En je kunt kiezen uit gewone (terracotta) bouwstenen, holle bouwstenen of betonnen bouwstenen. Ze hebben elk hun eigen specifieke kenmerken en voordelen. Als je niet goed weet welke bouwstenen je precies nodig hebt voor je project, dan is ons vakteam er voor jou. Ze geven je raad en kunnen precies vertellen voor welke werkzaamheden je welke soorten bouwstenen gebruikt.

Kies kwaliteit bouwstenen bij Hubo

Al onze bouwstenen worden getest op hun kwaliteit. Zo kun jij er zeker van zijn dat je perfecte resultaten boekt in je bouwproject. Hulp nodig? Hubo helpt. Zo kun je bijvoorbeeld overwegen om betonblokken te kiezen in plaats van bouwstenen. Of je weet niet goed welke mortel je nodig hebt voor holle bouwstenen of betonnen bouwstenen? Wij geven jou raad. En heb je voor je project accessoires nodig zoals een bouwemmer of een speciekuip? Deze vind je ook bij Hubo, je bestelt het samen met je stenen. Uiteraard hebben wij ook metselgereedschap zoals voegspijkers, metseltroffels en metselkoorden. Bekijk ons uitgebreide assortiment en maak het jezelf een stuk makkelijker.

Zeul niet met vrachten, koop je bouwstenen bij Hubo

Bouwstenen zijn zware vrachten. Je krijgt ze niet zomaar in je eigen wagen. Of je moet een bestelwagen huren om ze op te halen. Bestel ze gewoon online bij Hubo en ze worden thuis geleverd.