Blue Wonder vloerreiniger 750 ml

Blue Wonder vloerreiniger 750 ml

Gebruik Blue Wonder voor al uw vloeren. Voor het reinigen van laminaat, parket, gelakte & geoliede vloeren, houten vloeren in de was, marmer, natuurst... Lees meer

Hoeveel á heb je nodig?

m2
De beschikbaarheid van dit product wordt geladen.
Volledige productomschrijving

Gebruik Blue Wonder voor al uw vloeren. Voor het reinigen van laminaat, parket, gelakte & geoliede vloeren, houten vloeren in de was, marmer, natuursteen, plavuizen, travertin, leisteen, graniet, linoleum, marmoleum zeil en bamboe. Veilig en effectief. Alle oppervlakte-actieve stoffen zijn volledig biologisch afbreekbaar.

DOSERING EN GEBRUIK
Voor grote oppervlakken: een half maatdopje (20 ml) toevoegen aan een halve emmer water (5 liter). Bij hardnekkig vuil gewoon onverdund op doek aanbrengen en afnemen.

LET OP!
Bij voorkeur het product op een doek eerst testen op een onopvallende plaats. Blue Wonder is een hoog geconcentreerd reinigingsmiddel. Verwijder een gemorst product direct met water om schade te voorkomen. Blue Wonder Alles-reiniger niet gebruiken op onbehandeld aluminium.

Eigenschappen
EAN 8712038000021
Artikelnaam vloerreiniger
Inhoud 750 ml
Toepassing Voor het reinigen van laminaat, parket, gelakte & geoliede vloeren, houten vloeren in de was, marmer, natuursteen, plavuizen, travertin, leisteen, graniet, linoleum, marmoleum zeil en bamboe.
Inhoud consumentenverpakking 1 stuk

We helpen je graag!

Alleen Beter En Best
Alles leverbaar

Op zoek naar een specifieke service?

Bekijk alle services