Blue Wonder bad en toiletspray 750 ml

Blue Wonder bad en toiletspray 750 ml

Verwijdert met gemak kalk, zeepresten en huidvetten in de badkamer. Inzetbaar voor dagelijkse reiniging en verwijdering van hardnekkig vuil en ontkalk... Lees meer

De beschikbaarheid van dit product wordt geladen.
Volledige productomschrijving

Verwijdert met gemak kalk, zeepresten en huidvetten in de badkamer. Inzetbaar voor dagelijkse reiniging en verwijdering van hardnekkig vuil en ontkalken. Zeer krachtig en toch veilig voor de meeste materialen. Extreem zuinig in gebruik.

Gebruik Blue Wonder voor het ontkalken én reinigen van uw wastafel, toilet, douchedeur, spiegels, bad, kranen, separatieglas, tegels en nog veel meer.

DOSERING EN GEBRUIKVoor grote oppervlakken:Een half maatdopje (20 ml) toevoegen aan een halve emmer water (5 liter). Bij hardnekkig vuil gewoon onverdund op doek aanbrengen en afnemen.

LET OP!
Bij voorkeur het product op een doek eerst testen op een onopvallende plaats. Blue Wonder is een hoog geconcentreerd reinigingsmiddel. Verwijder gemorst product direct met water om schade te voorkomen. Blue Wonder Bad & Toilet niet gebruiken op zuurgevoelige materialen als marmer, travertin en zuurgevoelig steen.

Eigenschappen
EAN 8712038000946
Artikelnaam bad en toiletspray
Merk Blue Wonder
Inhoud 750 ml
Toepassing voor het ontkalken én reinigen van uw wastafel, toilet, douchedeur, spiegels, bad, kranen, separatieglas, tegels en nog veel meer.
Inhoud consumentenverpakking 1 stuk

We helpen je graag!

Alleen Beter En Best
Alles leverbaar

Op zoek naar een specifieke service?

Bekijk alle services