Blue Wonder allesreiniger 750 ml

Blue Wonder allesreiniger 750 ml

Verwijdert met gemak vet, vuil en allerlei vlekken uit textiel/bekleding en van alle waterbestendige oppervlakken. Zeer hoog geconcentreerd, krachtig ... Lees meer

Bereken het aantal

Hoeveel á heb je nodig?

m2
De beschikbaarheid van dit product wordt geladen.

Kunnen we je helpen?

Dit product is niet online verkoopbaar. Neem daarvoor contact met ons op!

Kunnen we je helpen?

We kunnen producten vaak opnieuw bestellen.

Volledige productomschrijving

Verwijdert met gemak vet, vuil en allerlei vlekken uit textiel/bekleding en van alle waterbestendige oppervlakken. Zeer hoog geconcentreerd, krachtig en toch veilig voor de meeste materialen. Geschikt voor 1001 karweitjes in én om het huis. Reinigt deuren, keuken, badkamer, aanrecht, afzuigkap, kasten, ramen, spiegels, autovelgen, houtwerk, tuinmeubilair enz. Verwijdert allerhande vlekken uit textiel. WERKWIJZE EN DOSERING Voor de algemene reiniging: Voeg een halve dop (20ml.) toe aan een halve emmer warm water (circa 5 liter). 1) breng de oplossing aan middels mop, spons of doek, 2) verwijder de vervuilde oplossing met schoon water. Snelreinigen (spotcleaning): Voeg een halve dop (20ml.) toe aan een sprayflacon met een halve liter water. 1) Te reinigen oppervlak insprayen en afnemen met pluisvrij doek. Hardnekkig vuil en vlekken: Dosering verhogen. 1) aanbrengen met een zachte, vochtige doek of spons, 2) na het reinigen naspoelen met schoon water. Niet hoog gedoseerd of onverdund aanbrengen op vloeren die in de olie of was staan. (De hoge ontvettende eigenschappen verwijderen dan de was en olie.) LET OP! Blue Wonder! is een zeer geconcentreerd reinigingsmiddel. Gemorst product direct verwijderen met water om schade te voorkomen. Bij het reinigen van kwetsbare oppervlakken op de doek sprayen en het oppervlak met de doek afnemen (dit om loopsporen te voorkomen). Bij vlekverwijdering uit textiel/bekleding altijd testen op een onopvallende plaats op kleurbestendigheid.

Eigenschappen
EAN 8712038000007
Artikelnaam allesreiniger
Inhoud 750 ml
Toepassing Reinigt deuren, keuken, badkamer, aanrecht, afzuigkap, kasten, ramen, spiegels, autovelgen, houtwerk, tuinmeubilair enz. Verwijdert allerhande vlekken uit textiel.
Inhoud consumentenverpakking 1 stuk

We helpen je graag!

Alleen Beter En Best
Alles leverbaar

Op zoek naar een specifieke service?

Bekijk alle services
De beschikbaarheid van dit product wordt geladen.
Naar de winkelwagen