Vertrouwd thuis wonen met Hubo

Lekker! Nu hij er toch is, lust vakman Pascal (Hubo Doorn) wel een bokkenpootje. Zo tussen het klussen door. Afgelopen zomer hielp hij met het verzelfstandigen van de woning van Wil (75) en Wim (74) de Winter.

Scootmobiel in de grote(re) schuur

Omdat Wil niet meer de conditie heeft van vroeger steelt ze sinds kort de show met haar scootmobiel. Parkeerde ze deze voorheen elke dag in de keuken, nu staat hij keurig en droog in de vergrootte schuur en heeft ze de ruimte in de keuken terug. 
 

Drempelhulp voor de fiets

In het bestaande gedeelte van de schuur waar de elektrische fiets staat, ligt nu een handige drempelhulp. Zo rijdt Piet de fiets zonder moeite naar buiten. De zonwering die nog in de verpakking zit? Hangt Pascal ook wel even op. Zo blijkt maar weer: met de juiste charmes doen onze vakmensen alles voor je.
 

Upgrade van de wasstraat!

In de wasstraat, zoals Wil hun badkamer noemt, is alles binnen handbereik. Toch levert het nog gevaarlijke situaties op. Om een onhandige valpartij te voorkomen, installeert Pascal een toiletverhoger, wandbeugels voor wc en douche, anti-slipstickers en een douchekruk. Zo douchen en poetsen Wil en Wim weer ongeremd zonder loerend gevaar. En dat doen ze graag.

Monteren tijdens Corona?

Onze vakmensen houden afstand, schudden geen handen en verblijven tijdens de klus alleen in de ruimte. Meer weten? Bekijk al onze maatregelen.

Maatwerk nodig? Ontdek wat onze vakmensen nog meer voor je doen!