De mooiste industriële deuren

Een industriële deur is een echte eye-catcher: stijlvol, modern en overal toepasbaar. De ranke stijlen geven de industriële deur een uitstraling van staal, met de warmte van hout. Ook zorgen ze voor veel lichtinval. Wanneer jij jouw huis wil voorzien van meer sfeer is het dus slim om eens te kijken of het vervangen van jouw huidige deur voor een mooie, nieuwe industriële deur iets voor je is.

Een industriële binnendeur staat bekend als zware, massieve deur. Bij Hubo hebben wij verschillende varianten, zo ook een industriële deur van hout. Deze is iets lichter in gebruik en heeft dezelfde uitstraling als een industriële deur van staal.

deur

Industriële deur van hout met de uitstraling van staal
In deze kenmerkende houten binnendeuren vind je veel glas. Bovendien zijn ze stukken goedkoper dan ‘echte’ stalen deuren en gewoon toepasbaar in je huidige kozijn. Zo geef je het interieur snel en eenvoudig een nieuwe impuls.

Is hout niet helemaal jouw ding? Dan kun je natuurlijk ook altijd kiezen voor een aluminium industriële deur.

taatsdeuren
industriele deuren

Taatsdeuren: strak en elegant
Heb je het over binnendeuren die een modern en industrieel uiterlijk hebben, dan heb je het ook over taatsdeuren. Het unieke aan taatsdeuren is dat ze zowel naar binnen als naar buiten draaien. Het taatssysteem is volledig onzichtbaar verwerkt in de deur en wordt bevestigd op de vloer en aan het plafond. Hierdoor is een kozijn niet noodzakelijk.

De deuren gaan soepel open en dicht, zijn zelfsluitend én vast te zetten op 90 graden. Je hebt de keuze uit enkele of dubbele deuren en diverse deurgrepen.

Jouw industriële deur perfect op maat
Hubo heeft een ruim assortiment met voor iedere deur bijpassend glas en deurbeslag. Gaat jouw voorkeur bijvoorbeeld uit naar helder glas of heb je liever mat glas, waardoor je iets meer privacy hebt? In beide gevallen vind je bij Hubo jouw perfecte industriële deur, omdat deze volledig voor jou op maat kan worden gemaakt.

Ben je geïnteresseerd en ben je benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Het vakteam van Hubo komt graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken. Daarnaast zorgen zij ervoor dat alle afmetingen juist worden opgemeten, zodat jouw nieuwe industriële deur de juiste maten krijgt en bovendien perfect past in jouw woonkamer, slaapkamer of badkamer. Natuurlijk komt ons vakteam vervolgens ook jouw industriële binnendeur monteren. Jij hoeft je dus niet druk te maken over de juiste scharnieren en de juiste manier van afhangen.

Op zoek naar een nieuwe industriële deur?

Jouw deur perfect op maat:

Hubo helpt

Klinkt goed, toch? Vraag daarom een offerte aan of bezoek de Hubo bij jou in de buurt. Ons vakteam neemt graag al jouw wensen door om je vervolgens een passend en persoonlijk advies te kunnen geven. Daarnaast zijn zij ook in staat om al jouw vragen over de industriële deur te beantwoorden.