De mooiste industriële deuren

Industriële deuren zijn echte eye-catchers: stijlvol, modern en overal toepasbaar. De ranke stijlen geven deze deuren een uitstraling van staal, met de warmte van hout. Ook zorgen ze voor veel lichtinval.

deur

Hout met de uitstraling van staal
In deze kenmerkende houten binnendeuren vind je veel glas. Bovendien zijn ze stukken goedkoper dan ‘echte’ stalen deuren en gewoon toepasbaar in je huidige kozijn. Zo geef je het interieur snel en eenvoudig een nieuwe impuls. Verkrijgbaar vanaf 399.- (inclusief glas).

Evenaar de uitstraling van een stalen deur
In de buurt komen van een stalen deur? Kies voor een aluminium binnendeur. Op maat gemaakt voor elke doorgang en iedere bijzondere situatie. In dit ontwerp van Raffito Industrieel zijn zowel deuren als ramen vrij toepasbaar in de ruimte. Bekijk hier een prijsvoorbeeld.

taatsdeuren
industriele deuren

Taatsdeuren: strak en elegant
Het unieke kenmerk van een taatsdeur is dat deze zowel naar binnen als buiten draait. Het taatssysteem is volledig onzichtbaar verwerkt in de deur en wordt bevestigd op de vloer en aan het plafond. Hierdoor is een kozijn niet noodzakelijk.

De deuren gaan soepel open en dicht (soft-close), zijn zelfsluitend én vast te zetten op 90°. Je hebt de keuze uit enkele of dubbele deuren en diverse deurgrepen.

Jouw deur perfect op maat
Hubo heeft een ruim assortiment met voor elke deur bijpassend glas en deurbeslag. Kom langs en bespreek de stijl, kwaliteit, maatvoering en afwerking. Vervolgens maakt de Hubo vakman jouw deur exact op maat en
hangt ‘m perfect in het kozijn.

Industriële metalen deuren van Raffito

Creëer een stijlvolle, moderne en industriële look in huis met zwarte, metalen deuren van Raffito. Met dit concept is er voor elke doorgang een oplossing op maat.

Raffito is verkrijgbaar als draaideur, taatsdeur, schuifdeur en zweefdeurkast. Er is ook nog keuze uit verschillende soorten glas en eventuele grepen.

 

Raffito: al verkrijgbaar vanaf 976,20*

*Enkele schuifdeur 93 x 220 cm, incl. glas en schuifsysteem, excl. handgreep.

Op zoek naar een nieuwe deur?

Jouw deur perfect op maat:

Nieuwe deur nodig? Bekijk hier het complete assortiment binnendeuren.