Bison constructielijm Wood Max hout 380gr

Bison constructielijm Wood Max hout 380gr

Bison Wood Max is een houtconstructielijm op basis van unieke SMP technologie; watervast (D4-norm) en sterker dan hout. Voor het verlijmen van hout me... Lees meer

Bereken het aantal

Hoeveel á heb je nodig?

m2
De beschikbaarheid van dit product wordt geladen.

Kunnen we je helpen?

Dit product is niet online verkoopbaar. Neem daarvoor contact met ons op!

Kunnen we je helpen?

We kunnen producten vaak opnieuw bestellen.

Volledige productomschrijving

Bison Wood Max is een houtconstructielijm op basis van unieke SMP technologie; watervast (D4-norm) en sterker dan hout. Voor het verlijmen van hout met hout en met bijna alle bouwmaterialen. De lijm heeft een innovatieve formule: patent pending, sterker dan hout en watervast. Voldoet aan de Europese norm EN 204-205 D4 en is 100% lijm. Geen krimp of schuimvorming, vrij van isocyanaten en schoon en veilig in gebruik. Deze lijm verlijmt alle materialen: hard, zacht, poreuze / niet-poreuze en is vullend (tot max. 4 mm). Ook is de lijm UV-bestendig, blijvend flexibel, overschilderbaar (vooraf testen) en temperatuurbestendig van -40°C tot +120°C. De lijm heeft een beige houtkleur. Geschikt voor het verlijmen van alle houtsoorten samen met vrijwel alle andere materialen zoals metaal, steen, beton of kunststof. Bijzonder geschikt voor veeleisende houtconstructies en verbindingen (kozijnen, deuren, boten).

Eigenschappen
EAN 8710439245874
Artikelnaam constructielijm
Kleur beige
Serie Wood Max Construction
Uitvoering watervast
Inhoud 380 g
Toepassing verlijmen van alle houtsoorten samen met vrijwel alle andere materialen zoals metaal, steen, beton of kunststof. bijzonder geschikt voor veeleisende houtconstructies en verbindingen (kozijnen, deuren, boten).
Verpakking koker
Inhoud consumentenverpakking 1 stuk

We helpen je graag!

Alleen Beter En Best
Alles leverbaar

Op zoek naar een specifieke service?

Bekijk alle services
De beschikbaarheid van dit product wordt geladen.
Afrekenen