Bestel en haal op

Heb je onze winkel gemist? Goed nieuws: we zijn open voor bestellen en afhalen, zonder minimaal aankoopbedrag. Hiermee haal je nog dezelfde dag je bestelling op bij de Hubo bij jou in de buurt. Daarna kun je thuis snel aan de klus. Hieronder lees je hoe dat werkt.

Bekijk assortiment
Bestel en haal op Hubo

1. Kies je product

Bij ons online assortiment bekijk en kies je de producten. Kies voor reserveren in de winkel en kies voor verder winkelen of afrekenen. Liever telefonisch bestellen? Dat kan ook! Bel ons en geef je bestelling door. Ga vervolgens naar stap 5.
 

2. Controleer je winkelwagen

Kijk of je bent ingelogd op de Hubo bij jou in de buurt. Dit staat op pc of desktop linksboven naast wijzigen. Bijvoorbeeld: Meerkerk wijzigen. Om dit op mobiel te wijzigen scroll je helemaal naar beneden, net boven de openingstijden en naast het Hubo logo. Een andere optie: via 'Menu' -> 'Wijzigen winkel'.
 

3. Kies je betaalmethode

Je betaalt je bestelling vooraf, of aan de afhaalbalie. Kies één van deze opties en rond de bestelling af via de knop bestelling afrekenen. Wanneer je kiest voor afrekenen in de winkel klik je óók op bestelling afrekenen.
 

4. Bevestiging

Nadat je bestelling is geplaatst kom je op de bevestigingspagina. Hier vind je jouw unieke bestelnummer dikgedrukt. Alles wat je moet weten over je bestelling staat in de bevestigingsmail. Je kunt je bestelling en bestelstatus ook altijd inzien via je persoonlijke accountpagina op Hubo.nl.
 

5. Ophalen

Zodra de order klaar staat, maken de mensen uit de door jou gekozen Hubo een afspraak met jou over het ophalen van de bestelling. Volg bij het bezoek altijd de instructies en Coronamaatregelen. Red je het niet? Neem dan contact op met de Hubo bij jou in de buurt.
 

Bekijk assortiment

Schrijf je in voor de nieuwsbrief