Aanbiedingen van deze week:

De beste deals vind je in onze folders

Ons maatwerk
De maatwerkpleinen die je in onze winkel tegenkomt, geven een goed beeld van de maatwerkproducten die we kunnen leveren. Dat zijn onder andere binnen- en buitendeuren, schuifwanden, kasten, maar ook raamdecoratie zoals gordijnen. Als je wilt meten, maken en monteren de ervaren monteurs van onze eigen montagedienst deze producten aan huis.

Services
Een goede service vinden wij heel belangrijk. Zo bieden we bijvoorbeeld een inmeet- en montageservice aan voor het nauwkeurig opmeten en monteren van onze maatwerkproducten. Ook in de winkel zie je onze servicegerichtheid terug. Bijvoorbeeld bij onze zaagservice, waar we hout en plaatwerk voor je op maat zagen. Verf mengen in elke gewenste kleur is ook geen enkel probleem en heb je een set extra sleutels nodig? Loop dan even binnen bij onze sleutelservice.

Hubo Bergen
Onze Hubo bouwmarkt in Bergen kent een lange geschiedenis. Inmiddels staat alweer de vierde generatie van het familiebedrijf aan het roer. Wist je trouwens dat Hubo Bergen naast alles op het gebied van doe-het-zelven ook een compleet assortiment heeft voor dier en tuin?