De beste deals vind je in onze folders

Ons maatwerk
Sommige producten vereisen maatwerk zodat ze helemaal voldoen aan jouw wensen en woonsituatie. Wil je bijvoorbeeld een kast naar wens samenstellen of ben je op zoek naar de perfecte zonwering voor jouw woning? Binnen ons maatwerk bieden we naast kasten op maat en zonwering ook horren, deuren en raamdecoratie aan.

Services
Service vinden wij heel belangrijk. ‘Hubo helpt’ is niet voor niets ons motto. Laat in je winkel verf mengen of hout op maat zagen. We doen dit met plezier voor je. Heb je hulp nodig bij het monteren van bijvoorbeeld onze maatwerkproducten? Als je wilt meten, maken en monteren we aan huis. In onze winkel vind je ook een sleutelservice. Nieuwe sleutels maken we terwijl jij wacht of winkelt.

Hubo Bergambacht
Onze Hubo bouwmarkt in Bergambacht is servicegericht, heeft een ruim assortiment en een ervaren vakteam met een passie voor klussen. Maar dat is nog niet alles. Is je interieur toe aan een update? Onze Hubo heeft een Decorette shop-in-shop waar je volop wooninspiratie kunt opdoen voor je de inrichting van je woning.

In de buurt van Schoonhoven, Stolwijk, Groot-Ammers en Streefkerk
Onze Hubo bouwmarkt in Bergambacht ligt in de Krimpenerwaard in de provincie Zuid-Holland. Vlakbij Schoonhoven, Stolwijk, Groot-Ammers en Streefkerk.