Op zaterdag 1 oktober ontvang je 20% korting op alles*! *exclusief maatwerk. Actievoorwaarden van toepassing.

Decoratieve wandbekleding

Decoratieve wandbekleding

Het gebruik van moderne, stijlvolle en veelkleurige decoratieve wandbekleding is een van de grootste interieurtrends van de afgelopen tijd. Ben je ook op zoek naar een andere look in je woning? In onze uitgebreide collectie decoratieve wandbekleding is prachtig behang of modieuze kunststof wandbekleding te vinden. Zo kun je gaan voor leuke houten profielen op de muren beneden of boven, in de badkamer of keuken, maar ook voor diverse kunststof decoraties. Elk van deze materiaalsoorten heeft eigen voordelen.

Decoratieve wandbekleding van hout: dit zijn de voordelen

Decoratieve wandbekleding en muurbekleding is er in allerlei materiaalsoorten. Een van de populairste panelen voor wanddecoratie zijn houten en MDF-wandpanelen. Deze panelen zijn in alle formaten bij HUBO verkrijgbaar voor scherpe prijzen. Ideaal is dat ze gemakkelijk te bewerken zijn en door ons vakteam op maat gemaakt en geplaatst kunnen worden. Veel mensen weten niet dat houten wanddecoratie tegenwoordig ook in vochtige ruimtes gebruikt kan worden, zoals de keuken of de badkamer. Je kunt er dus alle kanten mee op!

Decoratieve wandbekleding van kunststof

Naast hout is decoratieve wandbekleding van kunststof populair, vooral vanwege de uitgebreide stijlen. Onze kunststof muurbekleding past bij elke woonstijl. Denk bijvoorbeeld aan stoere steenpatronen, panelen met een egale afwerking of houtprofielen. Het onderhoud en de lange levensduur van kunststof wandbekleding behoren tot de grootste voordelen van dit materiaal. Ons vakteam staat voor je klaar en helpt je met het meten, maken en monteren van stijlvolle decoratieve wandbekleding.