Behanglijm

Filter en sortering

Hubo staat voor je klaar!

Behanglijm

Ga je behangen? Dan is het belangrijk om behanglijm in huis te hebben. Behanglijm zorgt er namelijk voor dat behangstroken goed op de muur blijven zitten. Maar met welke behanglijm behang jij jouw behang perfect? In het assortiment van Hubo vind je verschillende soorten behanglijm. Iedere soort behanglijm is geschikt voor een bepaald type behang.

Welke behanglijm voor welk behang?
Het behang dat je hebt uitgekozen bepaalt welke behanglijm de beste keuze is. Wanneer er vliegbehang op de muren komt, is een behanglijm voor behang met vliesrug of vliesbehang nodig. Komt er glasweefselbehang op de muren? Dan is speciaal glasweefsel-behanglijm nodig. In de meeste gevallen is behanglijm een redelijk kant-en-klaarproduct. Overigens kun je vloeibare behanglijm op verschillende ondergronden aanbrengen. Van steen en beton tot hout en gipswanden.

Behanglijm kopen?
Ga je behangen en ben je nog op zoek naar de juiste soort behanglijm? In het assortiment van Hubo vind je gegarandeerd de behanglijm die je nodig hebt. Is dit de eerste keer dat je gaat behangen, omdat je tot nu toe alleen jouw muren hebt opgefrist met verf? Of ga je aan de slag met een voor jou onbekende soort behang? Bij Hubo geven wij je graag een persoonlijk advies.