Zircon assortiment

Hubo staat voor je klaar!

Voor elke klus het juiste gereedschap: Zircon
Ben je een bouwprofessional of doe-het-zelver en wil je je werk en klussen makkelijker, nauwkeuriger en sneller uitvoeren? Zircon heeft voor elk (bouw)project het juiste gereedschap. Van elektronische scanners, balk zoekers en metaaldetectors tot elektrascanners. Je vindt met het handzame elektrische gereedschap van Zircon in een mum van tijd stroomkabels en houten of metalen balken in (gepleisterde) muren, gipswanden, vloeren en plafonds. Ook met de handige Zircon water detector voorkom je waterschade in je huis.

 

Geavanceerde sensor technologie
Dankzij geavanceerde sensor technologieën lokaliseer je snel en makkelijk bijvoorbeeld houten en metalen balken. Ook hoeken, randen en het midden van balken zijn heel exact te bepalen. Zo raak je tijdens kluswerkzaamheden in de bouw of thuis nooit meer een (elektriciteits)kabel, pijp, buis of balk met je boormachine of zaag. Gissen is niet langer nodig, want je werk wordt precisiewerk. Wel zo veilig en het bespaart je ook nog eens veel tijd en geld. Groot helder scherm Op het grote heldere display lees je metingen eenvoudig af, net als de materiaaldiepte of het materiaalsoort (houten balken, elektrische kabels, buizen, ferro of non-ferro metaal). Tijdens het klussen een andere scan stand nodig? Schakelen kan simpel en snel.

 

Praktisch en eenvoudig in gebruik
Iedere dag nauwkeurig werken – met het beste elektrische gereedschap van Zircon. Het exclusieve gereedschap is betrouwbaar, betaalbaar en verkrijgbaar in vele soorten en maten. Van eenvoudige scanners voor de doe-het-zelver tot gespecialiseerd gereedschap voor de bouwprofessional. Zircon gereedschap is praktisch, handzaam en geschikt voor elk bouw- of klusproject. In iedere gereedschapskist hoort Zircon gereedschap thuis. Gebruiken is geloven.