Alecto Universele Netadapter 1500 mA

Alecto Universele Netadapter 1500 mA

Adapter voor het aansluiten van al je aparaten De Alecto EUP-1500 is een universele adapter. Hij wordt geleverd met zes verwisselbare uitgangsaanslui... Lees meer

Bereken het aantal pakken

Hoeveel á heb je nodig?

m2
De beschikbaarheid van dit product wordt geladen.

Kunnen we je helpen?

Dit product is niet online verkoopbaar. Neem daarvoor contact met ons op!

Kunnen we je helpen?

We kunnen producten vaak opnieuw bestellen.

Volledige productomschrijving

Adapter voor het aansluiten van al je aparaten
De Alecto EUP-1500 is een universele adapter. Hij wordt geleverd met zes verwisselbare uitgangsaansluitingen én een USB plug. Deze USB plug is een universele USB adapter waarmee talloze andere kabels kunnen worden aangesloten, zoals bijvoorbeeld je telefoonoplader. Net als al onze andere EUP-producten is deze adapter ontworpen volgens richtlijn 2005/32/EG. Dat betekent een zeer laag stroomverbruik in de ‘standby’ stand. Daarnaast is het eigen verbruik minimaal. Je profiteert dus van een hoog rendement en goede efficiency. Met deze adapter zit je nooit meer verlegen bij het voeden van je apparaten.

Alle voordelen van de EUP-1500 Eco netadaptor op een rij
De EUP-1500 komt met zes verschillende uitgangen die je kan gebruiken voor allerlei apparaten en een extra USB plug voor bijvoorbeeld je telefoon of tablet. Het wisselen van de stekkertjes is heel eenvoudig. De output regel je simpel door een gele draaischakelaar te verstellen. Qua input kan de adapter overweg met een netwisselspanning van tussen de 100 en 240 Volt en een frequentie van tussen de 50 en 60 Hz. Dat maakt hem geschikt voor gebruik in de meeste landen.

Alle voordelen op een rij:
• goedkope en simpele oplossing bij een kapotte (telefoon)adapter
• zeer eenvoudig aan te sluiten
• goedkopere oplossing dan originele adapters
• Maximaal vermogen 1500 mA

Adapter van Alecto: uitgebreid getest door onze eigen R&D
De adapter is ontwikkeld en uitgebreid getest door onze eigen Research en Development-medewerkers in ons hoofdkantoor in Den Bosch. Daar hebben we met name gekeken naar de veiligheidsaspecten van het product. Zo weet je zeker dat je een veilig en betrouwbaar product in huis hebt zoals je van Alecto mag verwachten. In de heldere, Nederlandse handleiding - meegeleverd én op deze website te downloaden - lees je meer over het gebruik en de veiligheidsaspecten. En als je nog vragen hebt kun je zoals altijd bij onze servicemedewerkers terecht.

Met Alecto kies je voor een doordacht en gebruiksvriendelijk product van hoge kwaliteit.

Eigenschappen
EAN 8712412401109
Kleur Zwart
Type Netadapter
Garantie 2 jaar
Categorie Power
Typenummer EUP-1500
Draadloos Nee
Inclusief batterijen Nee

We helpen je graag!

Alleen Beter En Best
Alles leverbaar

Op zoek naar een specifieke service?

Bekijk alle services
De beschikbaarheid van dit product wordt geladen.
Naar de winkelwagen