Alecto Led zaklamp oplaadbaar ATL-120

Alecto Led zaklamp oplaadbaar ATL-120

Oplaadbare zaklampen, compact en altijd bij de hand Moet je ’s nachts wel eens op de tast naar de kinderkamer of badkamer? Of is het licht in de hal w... Lees meer

Bereken het aantal pakken

Hoeveel á heb je nodig?

m2
De beschikbaarheid van dit product wordt geladen.

Kunnen we je helpen?

Dit product is niet online verkoopbaar. Neem daarvoor contact met ons op!

Kunnen we je helpen?

We kunnen producten vaak opnieuw bestellen.

Volledige productomschrijving

Oplaadbare zaklampen, compact en altijd bij de hand
Moet je ’s nachts wel eens op de tast naar de kinderkamer of badkamer? Of is het licht in de hal weer eens blijven branden na een toiletbezoek uren geleden? Met deze zaklamp heb je altijd een oriëntatielamp bij de hand en dat is handig in allerlei situaties. Je kunt deze zaklampen overal plaatsen waar je wel eens licht wilt maken, zonder direct de grote lamp aan te doen. Bijvoorbeeld op de overloop, onderaan de trap of in de slaapkamer. Stel, je kindje heeft een onrustige nacht en je wilt even gaan kijken, maar ook je partner lekker laten slapen. Dan neem je de zaklamp uit de houder naast je bed en je hebt een zacht schijnsel zodat je makkelijk je weg vind. Zonder je teen te stoten aan het bed of tegen een stoel aan te lopen.

Of je wilt een slokje water drinken, maar niet klaarwakker worden van een fel licht. Deze zaklampen kun je op drie lichtstanden gebruiken: hoog, medium en laag, dus je kiest de lichtintensiteit waar je behoefte aan hebt. Daar is goed over nagedacht!

Zaklampen in allerlei soorten en maten
Er zijn zaklampen in allerlei soorten en maten, zoals de ‘gewone’ zaklamp die je met een grote knop aan- en uitzet. Die steekt dan toch bleekjes af bij dit eigentijdse model: een zilverkleurige, compacte led zaklamp, met SOS functie (3x kort, 3x lang, 3x kort), handige houder en spatwaterdichte behuizing. Bovendien:

• Is de houder tevens oplader, dus je hebt altijd een opgeladen zaklamp bij de hand.
• Gaat de lamp automatisch aan in geval van een stroomonderbreking. Dus wordt het ineens pikkedonker dan kun je de zaklamp makkelijk vinden en op zoek gaan naar je voorraad kaarsen.
• Is het formaat heel compact, zodat de zaklamp prettig in de hand ligt.
• Is de gebruiksduur van een opgeladen lamp maar liefst vijf uur.

Kies de beste zaklampen. Bij Alecto vind je de hoogste kwaliteit. In eigen huis ontwikkeld, getest en verbeterd. Bekijk alle specificaties en bestel. De led lampen in deze zaklamp maken het ook nog eens een energiezuinig product. Denk aan de besparing van deze zaklamp ten opzicht van het laten branden van het gang- of badkamerlicht, zodat je kinderen of gasten makkelijk hun weg kunnen vinden in het donker. Of aan de zekerheid dat je kinderen veilig met een zaklamp naar het toilet gaan of de trap af als het ’s ochtends nog donker is. Bovendien vinden zij een eigen zaklamp natuurlijk ongelooflijk volwassen en spannend. Je krijgt de zaklamp heel compleet geleverd inclusief de houder (tevens oplader) en batterijen, dus klaar voor gebruik.

Met Alecto kies je voor een doordacht en gebruiksvriendelijk product van hoge kwaliteit.

Eigenschappen
EAN 8712412219841
Kleur Grijs
Gewicht 209 gram
Materiaal Kunststof
Type Oplaadbare LED zaklamp, zilver
Geschikt voor AAA
Garantie 2 jaar
Voltage 1,2
Typenummer ATL-120S
Extra informatie oplaadbaar
Inclusief batterijen Ja
Inhoud verpakking Zaklamp, 3x oplaadbare batterijen en oplaadunit
Type batterij NiMH
Code HR03
geschikt_voor AAA

We helpen je graag!

Alleen Beter En Best
Alles leverbaar

Op zoek naar een specifieke service?

Bekijk alle services
De beschikbaarheid van dit product wordt geladen.
Naar de winkelwagen