Wegwerkzaamheden N228 Hubo Haastrecht

Wij zijn vanaf maandag weer bereikbaar via de rotonde

Hierbij weer een update over onze bereikbaarheid. De werkzaamheden van de afgelopen twee weken zitten er op. De rotonde en twee korte stukken binnen de dorpsgrens zijn vanaf maandag 30 augustus helemaal gereed. Maandag gaan ze beginnen aan de trajecten tussen Haastrecht en Oudewater.

We zijn vanaf maandag weer via de rotonde van Haastrecht bereikbaar. Ook is de provinciale weg tussen Gouda en Haastrecht weer volledig open. Er staat nog wel een bord om verkeer om te leiden. Dit is gericht aan groot verkeer (vrachtwagens, etc.)

Vanuit Oudewater zijn we vanaf maandag wat minder goed bereikbaar. Het is mogelijk om via Hekendorp te rijden, via Vlist of door de officiële omleidingsroute te volgen. Dit traject, Hoogstraat Oost – Hoenkoopserijweg, duurt van maandag 30 augustus t/m zaterdag 18 september. Daarna is het mogelijk om via de Hoenkoopserijweg ons te bezoeken vanuit Oudewater.

Voor iedereen die ons de afgelopen twee weken bezocht heeft; bedankt! Wij waarderen de moeite die je neemt om ons te bezoeken en zijn blij verrast door de steun de afgelopen weken.

Met vriendelijke groet,
Luc & Mieke Aerts en team