Maak een moodboard en win 500 euro aan tuinmaterialen!

Verdient jouw tuin een opknapbeurt? Maak een moodboard van je droomtuin, deel het op Facebook of Instagram, tag Hubo en maak kans op één van de tien bonnen t.w.v. 500 euro. Hieronder leggen wij je uit hoe je dat aanpakt!

Vertaal jouw ideeën naar een tuin-moodboard

Wil je iets anders met je tuin maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan is een moodboard een goede eerste stap. Niet alleen het moodboard zelf, maar ook het opdoen van inspiratie en het bundelen van al je ideeën (knutselen!) helpt je verder op weg naar het plaatje van je ideale tuin. Denk goed na over de sfeer en de functies: wil je een moderne sfeer, of juist een romantische? Wil je Nederlandse invloeden, of liever internationale? Wil je veel groen, wil je de hoogte in? Wat voor bestrating wil je? Welke planten?

Voor inspiratie kun je het hele internet af... maar je kunt er ook op uit. Misschien heb je wel vrienden of familie met een mooie tuin, of is er een gemeenschappelijke tuin in de buurt waar je graag komt? Of bezoek een bos, een botanische tuin, een gemeentetuin, een groot park.

Maak foto's, knip afbeeldingen uit en maak een indeling. Combineer het op je moodboard, maak een foto, deel het op Facebook of Instagram en tag Hubo!
 

Voorbeeld van een digitaal moodboard

Nog één keer de spelregels:

  • Maak een moodboard en deel deze op Facebook en Instagram.

  • Tag Hubo en gebruik de hashtag #hubohelpt.

  • Meedoen kan van 5 t/m 18 april.

  • Lees hier alle voorwaarden.
     

hubo vakman in tuin

Aan de slag met tuinieren en buitenleven?

Wij hebben alles voor het aanleggen en onderhouden van je tuin. Uiteraard met alle handige tuintips die je van ons gewend bent. Ontdek alles over tuinieren en buitenleven en maak je tuin, balkon of terras helemaal zoals jij het wilt.

Aan de slag!

Dit heb je nodig: