Moederdagactie: win 100 euro shoptegoed!

Hebben jullie het ook zo gemist om lekker te shoppen? Laat ons weten waarom jij de liefste moeder hebt en verras haar, of een andere lieve vrouw met een Fashionbon t.w.v. 100 euro!

Met deze bon shop je de leukste items van jeans tot avondkleding en van accessoires tot sportkleding. Hoe leuk is het om je moeder haar eigen persoonlijke cadeau te laten kiezen naar haar eigen smaak. 

moederdag actie

Hoe doe je mee?

Heb jij een lieve moeder die je op Moederdag in het zonnetje wil zetten? Deel dan met ons waarom jouw moeder, of een andere belangrijke vrouw in je leven deze Fashionbon verdient! Dit kan alsvolgt:
 

  • Like Hubo op Facebook en/of Instagram.

  • Deel waarom jij vindt dat jouw moeder 100,- shoptegoed verdient, dit kan op twee manieren:

Je kunt meedoen tot en met 3 mei 2021. We maken de winnaars op 4 mei bekend op onze social kanalen. De bon is geldig t/m 8 mei 2022.
Bekijk hier de actievoorwaarden
 

Doe nu mee, ga naar: 
 

Facebook       Instagram

 

Laat je inspireren voor lente en zomer 2021

fashion trends 2021

1

Grote en wijde mouwen

Grote en wijde mouwen

Deze zomer zien we veel grote en wijde mouwen. Naast de zogenoemde pofmouw, doen ook de volants en ruches het erg goed bij de blouses en jurken. Onze schouders zijn rijkelijk versierd met deze trend.

Stoere hoodie

Stoere hoodie

Wil je toch liever een look met meer pit? Ga dan voor een stoere hoodie. Deze comfortabele sweater trek je gemakkelijk aan boven een jeans, cargo of rok. 

Jeans

Jeans

De jeans in spijkerstof zie je in alle varianten voorbijkomen. Van flared naar mom jeans en royal fit. De echte outdoor versie van de jeans is de cargo pants. Deze survival broek zien we veel bij grote merken op de rode loper en steeds meer in het huidige straatbeeld passeren. 

Pasteltinten

Pasteltinten

Pasteltinten zien we al flink wat seizoenen voorbijkomen en dat geldt ook zeker voor komende zomer. Vooral veel warme en vrolijke pasteltinten, zoals geel, roze en de abrikooskleur.