Stem Hubo naar 'Retailer van het jaar 2022-2023' en 'Webshop van het jaar 2022-2023'

Ieder jaar worden de ‘ABN AMRO beste winkelketen’ verkiezingen gehouden waarbij consumenten hun stem uitbrengen op hun favoriete retailer. Vorig jaar sleepten wij deze award binnen! Iets wat we dit jaar dunnetjes over gaan doen. Daarnaast doen we voor de eerste keer mee met de 'ABN AMRO webshop award'. Help jij ons mee aan een tweede award op rij en een eerste voor de beste webshop?

stem op Hubo
retailer van het jaar 2022-2023
webshop van het jaar 2022-2023

Persbericht: Hubo wint 'Retail Award 2021-2022'

24 september 2021 – Hoevelaken

Gisteren won Hubo de eerste prijs in de categorie bouwmarkten op het jaarlijkse event “ABN AMRO Retailer of the Year”. De Retailer of the Year Awards, die dit jaar voor de negentiende keer werden uitgereikt, maken deel uit van het grootste onafhankelijke consumentenonderzoek van ons land. In totaal brachten maar liefst 185.000 consumenten hun stem uit. Zij beoordeelden ruim 500 retailers op aspecten als prijs, het assortiment, deskundigheid en klantvriendelijkheid.

“Dat deze prijs door consumenten wordt bepaald maakt de winst voor ons extra bijzonder" vertelt Gertjo Janssen, Algemeen Directeur DGN. "In het afgelopen jaar hebben onze ondernemers echt het verschil kunnen maken. Een uur na de persconferentie waarin de lockdown werd aangekondigd stonden veel van de Hubo ondernemers al een afhaalbalie te timmeren. Ze zijn de klant zo goed als kon blijven helpen via de mail, de app en soms via FaceTime voor het schap. Daarmee hebben we onze payoff #Hubohelpt meer dan ooit kunnen laden. Dan is dit de ultieme beloning van de klant.”

Hubo timmert de afgelopen jaren met een nieuwe strategie en huisstijl flink aan de weg. Naast het traditionele DHZ assortiment ontzorgt Hubo klanten met klussen als deuren, kasten, zonwering en horren op maat. “De kracht van onze organisatie zit hem in de combinatie van gedreven passie van zowel onze medewerkers en de lokale ondernemers en hun teams. Zonder deze wisselwerking kun je in deze uiterst competitieve branche niet winnen. Hornbach won deze prijs meerdere jaren achter elkaar maar reageerde sportief op de behaalde winst van Hubo. Hornbach werd in dezelfde categorie winnaar van de webshop award. Wij feliciteren hen eveneens van harte met hun prijs”, aldus Gertjo Janssen.