Raad de 'Verbouwplaat' in de Top 4000!

Radio 10 en Hubo brengen dit jaar klussen en muziek samen… want overal waar er geklust wordt, staat de radio aan… van Paint it Black tot Sledgehammer!

Zet vanaf 4 december je radio op Radio 10 voor de Top 4000, want elke dag verbouwen dé vakmensen van Hubo drie nummers uit de lijst tot ‘Verbouwplaat’. Drie nummers helemaal verbouwd… de luisteraar die de drie platen goed raadt, wint een superleuke prijs: een bouwradio van Hubo, om te lekker mee te zingen met de Top 4000!

De Top 4000 is niet alleen op de radio te horen… maar ook in de winkel bij Hubo! Geef ook je favoriete klusplaat door middels QR code of deelnameformulier in de winkel, dan maak je ook bij je eigen Hubo kans op een professionele DAB+ bouwradio ter waarde van 90 euro. Hoe leuk is dat!

(deelname is mogelijk tussen 4 en 24 december 2020)
 

 

PerfectPro DAB bouwradio

Een compacte bouwradio waarmee je zowel via FM als DAB+ zuivere radio ontvangt, waar je ook bent. Om muziek van je smartphone af te spelen sluit je een AUX-kabel aan. Deze ijzersterke bouwradio is bestand tegen regen, vuil en stof en werkt op batterijen of netstroom.
 

  • 3 inch speaker van 4 Watt.

  • Slagvaste behuizing van ABS kunststof.

  • Metalen beschermbeugels voor de draaikoppen.