Samen voor elkaar!

Isoleren, verven, snoeien of een vloertje leggen: vele handen maken licht werk. Dus waarom niet samen klussen? Je leert elkaar op een andere manier kennen, viert samen het eindresultaat en deelt in de kosten. Winning! Bekijk hieronder alle klussen die je snel en (veel) makkelijker samen aanpakt met je buur of (verre) vriend!

Samen voor elkaar!
muur verven tips

Zo verf je snel en makkelijk samen je muur

Niet iedereen is gezegend met natuurlijke verfkwaliteiten, dus waarom ga je niet op les bij die handige buurman? Of vraag je die handige vriend? Wij vertellen je hier alles over het verven van een muur, met alle basics en een stappenplan.

Vertel mij alles!
dakgoot reinigen

Zo maak je samen de dakgoot schoon

Je kunt voor je dakgoten schoonmaken een specialist inschakelen. Maar je dakgoot schoonmaken kun je ook prima zelf. Of samen! Wij leggen je uit hoe je dit klusje aanpakt.

Vertel mij alles!
laminaatvloer leggen

Zo verf je snel en makkelijk samen je muur

Een laminaatvloer is praktisch, stijlvol, duurzaam, goed betaalbaar én leg je eenvoudig zelf, waardoor je ook nog eens kosten bespaart. Nog handiger? Samen doen! Wij geven je de beste tips voor het leggen van laminaat.

Vertel mij alles!
dakgoot reinigen

Toilet renovatie? Wij begeleiden jullie stap voor stap

Wist je dat het toilet één van de leukste ruimtes is om te verbouwen? Waarom? Omdat het een kleine ruimte is, waardoor je snel vooruitgang boekt en ziet. Wij zetten stap voor stap uiteen hoe je dit zelf of samen doet.

Vertel mij alles!
dakgoot reinigen

Een hout beton schutting plaatsen? Doe het samen met ons stappenplan

Een schutting plaatsen is een veelvoorkomende vorm van erfafscheiding. En dat is natuurlijk niet voor niets. Een schutting plaatsen is relatief goedkoop én kun je eenvoudig zelf doen. Wij vertellen je hoe je zelf een hout beton schutting kunt plaatsen.

Vertel mij alles!
dakgoot reinigen

Samen graszoden leggen voor een strak gelegde grasmat

Wil je een nieuw gazon aanleggen in je tuin? Dan is het leggen van graszoden/grasmatten de meest effectieve methode. Graszoden zijn namelijk klant-en-klare rollen gras. Het enige dat jij hoeft te doen is de graszoden leggen en uitrollen op een geschikte ondergrond. Wij vertellen je stap voor stap hoe.

Vertel mij alles!
moestuin aanleggen

Samen een moestuin aanleggen? Zo doe je dat

Wil je gaan genieten van verse en smaakvolle groenten en fruitsoorten uit je eigen moestuin? Maar weet je niet waar je moet beginnen? Wij vertellen je stap voor stap hoe je een moestuin moet aanleggen, onderhouden en bemesten.

Vertel mij alles!
dakgoot reinigen

Zelf je zolder isoleren? Doe het samen met deze tips!

Wil je van je zolder een extra slaapkamer, werkkamer of speelkamer maken? Of simpelweg het warmteverlies via de zolder tegengaan? Dan adviseren wij  te isoleren. Dit kan op twee manieren: met dakisolatie en vloerisolatie. Wij laten je kennismaken met de voordelen van het isoleren van de zolder en vertellen je hoe je aan de slag gaat.

Vertel mij alles!
beregening tuin aanleggen

Zo leg je samen de beregening voor je tuin aan

De tuin in topconditie houden? Dan heb je daar in de warme zomermaanden bijna een dagtaak aan. Daarom kiezen steeds meer mensen voor een beregeningsinstallatie in de tuin. Wij vertellen je stap voor stap hoe je dit zelf (of samen!) kunt doen.

Vertel mij alles!
Bomen snoeien of rooien

Bomen snoeien of rooien: zo doe je dat samen

Bomen geven de tuin karakter, voorzien schaduw en zijn van groot belang voor dieren. Om je bomen in topconditie te houden is het slim om ze te snoeien. Maar hoe en wanneer doe je dat? En wat is het verschil met bomen rooien? Wij leggen het je uit.

Vertel mij alles!
dakgoot reinigen

Hulp nodig? Schakel ons vakteam in

Ga je aan de slag met je buurman, vriend of favoriete tante en kom je er niet uit? Kom dan  langs de Hubo bij jou in de buurt. Ons vakteam helpt je met het allerbeste advies, gereedschap en materiaal!

Zoek jouw Hubo