'Alsof de kast vergoten is in de ruimte'

Deze zomer waren we op bezoek bij Patrick in Poortvliet. Hij zit midden in een verbouwing en vroeg ons om een kast te plaatsen in een ruimte die hij gebruikt als kantoor en als kledingkast.

Welke kast had je in gedachten?

“De bedoeling was dat er een kast aan de wand zou komen die we voornamelijk gebruiken voor kleding, maar tegelijkertijd ook heel mooi en strak afgesloten is omdat het ook een ruimte is die we als kantoor gebruiken. Dan wil je niet in de rommel zitten.” 

mooi op maat - hubo

Hoe kwam je bij Hubo uit?

“We hebben een goede klik met Edwin van Hubo Tholen. Omdat we daar daadwerkelijk konden realiseren wat we graag wilden, kwamen we daar uit. De gekozen kast past mooi in onze woon­stijl en is praktisch in gebruik. Precies zoals wij het willen.”

mooi op maat - hubo

Blij met het resultaat?

“Ik kan niet anders zeggen dan dat het voldoet aan onze verwachtingen. Het mooie, vind ik, is dat het helemaal vergoten is in de ruimte. Alsof de kast er al jaren zit. Het past gewoon zo goed bij het huis.Dat als je binnenkomt je niet de in­druk hebt dat het een kast is die zo geplaatst is, maar mooi opgaat in het geheel.”

mooi op maat - hubo
mooi op maat - hubo

Gratis hotelovernachting bij een kast op maat!

Op zoek naar een kast op maat? Dat is dubbel goed nieuws: ons vakteam staat namelijk voor je klaar én je ontvangt een gratis hotelovernachting voor 2 personen t.w.v. 86,- euro in één van de ruim 100 Fletcher hotels. Hoe leuk is dat? Kijk hier voor alle voorwaarden!

Zoek je een inloop-, zolder-, keuken- of kantoorkast?

Bekijk hier al onze kasten!