Ben jij klaar voor het najaar?

Najaar

Het is zover: het binnenblijfgevoel! Om in de ultieme najaar-sferen te komen, maak je je huis winterklaar, je woonkamer fraai en zorg je voor een fijne werkplek. Heb je geen idee wat je moet doen? Of heb je inspiratie of wat hulp nodig? De vakmensen van Hubo staan voor je klaar!

Joost
joost

Handige services van Hubo

Heb je geen idee hoe je jouw werkkamer moet inrichten? Laat het doen door de vakmensen van Hubo! Zij helpen je met je vloer, kast en raamdecoratie. Van advies tot montage.

Geen zin of tijd? Laat ons het doen.    Meer informatie

 

verf mengen

Service: Verf mengen

Wil je een specifieke kleur, maar is er geen verf? Mengen maar! Het kan bij de Hubo bij jou in de buurt. Daar kies je uit binnen- en buitenverf of lak, bepaal je de kleur en staat het binnen vijf minuten voor je klaar!

Mengen
kleur

Service: Maatwerk

Op zoek naar een deur, kast, of zonwering op maat? De vakmensen van de Hubo bij jou in de buurt helpen je aan het beste advies én plaatsen het aan huis! Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

Maatwerk
bezorgen

Service: Bezorgen

Zin om te klussen, maar krijg je de spullen niet thuis? Laat het bezorgen door Hubo! Wij leveren alles aan huis, van materiaal tot gereedschap, en tillen ze over de drempel. Zo kun je (weer) snel aan de slag.

Bezorgen

Een fijne werkplek? Dat fixen we!

Werkplek

Werk je veel thuis? Met hulp van Hubo klus je je eigen werkplek zo bij elkaar! Denk aan een kast en bureau op maat, verlichting en de juiste verf.

1   Maak een bureau op maat         

2   Haal alles uit de kast                   

3   Verfraai je kamer met verf        

4   Breng de juiste verlichting aan

Je huis winterklaar? Wij helpen je!

Om alle kou, tocht en slijtage in de winter tegen te gaan, maak je je huis nu al winterklaar. Advies nodig? De vakmensen van Hubo staan voor je klaar!

1   Buitenkant goed in de lak       

2   Maak je tuin winterklaar         

3   Isoleren kun je leren!               

4   Slim verwarmen                        

 

Winterklaar

Een fraaie woonkamer? Zo geregeld!

Woonkamer

Je woonkamer fraai maken? Dat begint bij Hubo! Wij helpen je aan een mooie vloer, decoratie en een beetje warmte door goed licht en fijne kleuren!

1   Meer kleur, meer warmte!

2   Over de vloer                       

3   Maak het mooi                     

4   Meer licht, meer energie!  

 

joost

Hoe we je nog meer kunnen helpen

Huur je liever gereedschap? Heb je hulp nodig met monteren? Of zoek je mengverf? Met de services van Hubo staan we klaar voor elke klusser en elk project, hoe groot of klein het ook is!

Weet je niet waar je moet beginnen? Kom langs.    Meer informatie

 

Inbraakcheck

Service: Inbraakcheck

Benieuwd hoe goed jouw huis is beveiligd? Doe de online inbraakcheck! Binnen één minuut ontvang je persoonlijk advies over jouw situatie, inclusief materiaal en gereedschap. Hulp nodig? Onze vakmensen helpen je verder!

Inbraakcheck
Sleutel service

Service: Sleutels

Gezinsuitbreiding, een ander slot, diefstal, verhuur of nieuwe medewerkers: wat je reden ook is, sleutels bijmaken kan bij elke Hubo bij jou in de buurt. Gecertificeerde sleutels? Maken we ook. Klaar terwijl je wacht!

Sleutel
verhuren

Service: Verhuur

Begin je net aan een klus, maar heb je niet al het gereedschap in huis? Of vind je het te duur? Huur het bij Hubo! Wij hebben alles wat je nodig hebt: of je nu moet boren en breken, hout bewerkt of gaat tuinieren!

Gereedschap huren