Op zaterdag 1 oktober ontvang je 20% korting op alles*! *exclusief maatwerk. Actievoorwaarden van toepassing.

Het Hubo bos: voor een groenere wereld

Hoe meer bomen we kappen, hoe meer CO2 er vrijkomt en hoe sneller het klimaat verandert. Daar steken we bij Hubo graag een stokje voor: tegen inwisseling van 300 spaarpunten of 3 euro doneer jij je eigen boom aan het Hubo bos. Na de succesvolle actie in Brabant planten we dit keer samen met onze klanten een bos in Twente. Meedoen? Hieronder lees je hoe.

Voor een groene en gezonde aarde

Hubo werkt voor deze actie samen met Trees for All, een Nederlandse stichting die wereldwijd bossen plant en herstelt én organisaties helpt om op een concrete manier invulling te geven aan duurzaamheid. Vorig jaar deden we dat in het Groene Woud in Brabant, dit jaar doen we dat in het Weustagbos in Twente.

Wil je meer weten over de achtergrond van dit project? Lees hier verder.

Wil je meer weten over  het project van vorig jaar in Brabant? Lees het hier.

Lever je oude lamp(en) in voor een extra boom

Samen met Philips start er een extra actie: voor elke 25 ingeleverde gloei- of halogeenlamp doneren wij een extra boom aan het Hubo Bos. Omdat LED-lampen langer meegaan en tot wel 90% energie besparen, is het vervangen van je oude lampen een verstandige keuze. Bovendien extra interessant in tijden van oplopende energieprijzen.
 

Bedankt! De teller staat nu op:

Stand per 01-10-2022

De Wall of fame!

Na donatie ontvang je als donateur een certificaat als officieel bewijs. Met het unieke nummer op dit certificaat verzilver jij vervolgens je naam op de Wall of fame!
 

Bekijk de Wall of fame!