Abus sleutelkluis KeyGarage 767 wandmontage tiptoets

Abus sleutelkluis KeyGarage 767 wandmontage tiptoets

Met de KeyGarage 767 van Abus hoef je je sleutel niet langer onder de deurmat of bloempot te verstoppen, maar kun je gewoon voor een veilige oplossing... Lees meer

Bereken het aantal

Hoeveel á heb je nodig?

m2
De beschikbaarheid van dit product wordt geladen.

Kunnen we je helpen?

Dit product is niet online verkoopbaar. Neem daarvoor contact met ons op!

Kunnen we je helpen?

We kunnen producten vaak opnieuw bestellen.

Volledige productomschrijving

Met de KeyGarage 767 van Abus hoef je je sleutel niet langer onder de deurmat of bloempot te verstoppen, maar kun je gewoon voor een veilige oplossing kiezen. Abus heeft met de sleutelkluis een intelligente en veilige oplossing bedacht voor het bewaren van sleutels. Beveiligd door een 10-cijferig slot beschermt de stevige stalen behuizing sleutels en codecards tegen onbevoegde toegang. Ideaal te gebruiken voor autoverhuurbedrijven, eigenaren van vakantiehuizen of voor ambulante verpleging. De reset-knop en de ingestelde code dienen bij zowel het openen als het sluiten van de KeyGarage™ te worden ingegeven.

Eigenschappen
EAN 4003318535079
Artikelnaam Sleutelkast
Breedte 50 mm
Kleur Zwart - zilver
Materiaal metaal
Type 767
Uitvoering Snel en gemakkelijke toegang voor verschillende mensen door individueel instelbare code. Eenvoudig toegang te verschaffen door het instellen en doorgeven van de code.
Toepassing Voor wandmontage binnen of op een overdekt buiten muur. Opbergruimte voor sleutels en andere waardevolle spullen die alleen kan worden geopend door geautoriseerde personen.
Inhoud consumentenverpakking 1 stuk

We helpen je graag!

Alleen Beter En Best
Alles leverbaar

Op zoek naar een specifieke service?

Bekijk alle services
De beschikbaarheid van dit product wordt geladen.
Afrekenen