Abus keygarage wandmontage tiptoets 767

Abus keygarage wandmontage tiptoets 767

Met de KeyGarage™ van Abus verstopt u uw sleutel niet langer onder de deurmat of bloempot, maar heeft Abus een intelligente en veilige oplossing bedac... Lees meer

De beschikbaarheid van dit product wordt geladen.
Volledige productomschrijving

Met de KeyGarage™ van Abus verstopt u uw sleutel niet langer onder de deurmat of bloempot, maar heeft Abus een intelligente en veilige oplossing bedacht voor het bewaren van sleutels. Beveiligd door een 10-cijferig slot, beschermt de stevige stalen behuizing sleutels en codecards tegen onbevoegde toegang. Ideaal te gebruiken voor autoverhuurbedrijven, eigenaren van vakantiehuizen of voor ambulante verpleging. De reset-knop en de ingestelde code dienen bij zowel het openen als het sluiten van de KeyGarage™ te worden ingegeven.

Eigenschappen
EAN 4003318535079
Artikelnaam Sleutelkast
Kleur zwart zilver
Materiaal metaal
Type 767
Uitvoering Snel en gemakkelijke toegang voor verschillende mensen door individueel instelbare code. Eenvoudig toegang te verschaffen door het instellen en doorgeven van de code.
Toepassing Voor wandmontage binnen of op een overdekt buiten muur. Opbergruimte voor sleutels en andere waardevolle spullen die alleen kan worden geopend door geautoriseerde personen.
Inhoud consumentenverpakking 1 stuk

We helpen je graag!

Alleen Beter En Best
Alles leverbaar

Op zoek naar een specifieke service?

Bekijk alle services