Abus cijferhangslot zwart 148TSA/30 blister

Abus cijferhangslot zwart 148TSA/30 blister

TSA-geaccepteerd: speciaal voor reizen in en naar de VS. Kabeldikte: 2 mm, zelfinstelbare 3-cijferige code, kabelbeugel opent zich door druk op de zij... Lees meer

Hoeveel á heb je nodig?

m2
De beschikbaarheid van dit product wordt geladen.
Volledige productomschrijving

TSA-geaccepteerd: speciaal voor reizen in en naar de VS. Kabeldikte: 2 mm, zelfinstelbare 3-cijferige code, kabelbeugel opent zich door druk op de zijdelingse hendel, inclusief beschrijfbaar naamplaatje. Incl. indicator, die aanduidt of het slot met de TSA-sleutel werd geopend. Als de rode ring zichtbaar is, werd het slot met een TSA-sleutel geopend. Als de ring niet te zien is, werd het slot niet geopend. Voor het resetten van de rode indicator het slot openen en de beugel 360° draaien. Beveiliging van goederen/voorwerpen van geringe waarde of bij een gering diefstalrisico. Geschikt bijvoorbeeld voor het afsluiten van bagage. Ideaal voor reizen in en naar de VS: openen/sluiten van bagage door VS-veiligheidsbeambten zonder beschadigen van het slot (TSA-logo). Kastbreedte is 30 mm.

Eigenschappen
EAN 4003318530944
Artikelnaam Cijferhangslot
Kleur zwart
Type 148/30
Uitvoering Met 3 cijferrollen
Toepassing Beveiliging van goederen/voorwerpen van geringe waarde of bij een gering diefstalrisico. Geschikt bijvoorbeeld voor het afsluiten van bagage.
Inhoud consumentenverpakking 1 stuk

We helpen je graag!

Alleen Beter En Best
Alles leverbaar

Op zoek naar een specifieke service?

Bekijk alle services