Abus cijferhangslot zwart 148TSA/30

Abus cijferhangslot zwart 148TSA/30

Abus cijferhangslot TSA-geaccepteerd: speciaal voor reizen in en naar de VS. Kabeldikte: 2 mm, zelfinstelbare 3-cijferige code, kabelbeugel opent zich... Lees meer

Bereken het aantal

Hoeveel á heb je nodig?

m2
De beschikbaarheid van dit product wordt geladen.

Kunnen we je helpen?

Dit product is niet online verkoopbaar. Neem daarvoor contact met ons op!

Kunnen we je helpen?

We kunnen producten vaak opnieuw bestellen.

Volledige productomschrijving

Abus cijferhangslot TSA-geaccepteerd: speciaal voor reizen in en naar de VS. Kabeldikte: 2 mm, zelfinstelbare 3-cijferige code, kabelbeugel opent zich door druk op de zijdelingse hendel, inclusief beschrijfbaar naamplaatje. Incl. indicator, die aanduidt of het slot met de TSA-sleutel werd geopend. Als de rode ring zichtbaar is, werd het slot met een TSA-sleutel geopend. Als de ring niet te zien is, werd het slot niet geopend. Voor het resetten van de rode indicator het slot openen en de beugel 360° draaien. Beveiliging van goederen/voorwerpen van geringe waarde of bij een gering diefstalrisico. Geschikt bijvoorbeeld voor het afsluiten van bagage. Ideaal voor reizen in en naar de VS: openen/sluiten van bagage door VS-veiligheidsbeambten zonder beschadigen van het slot (TSA-logo). Kastbreedte is 30 mm.

Eigenschappen
EAN 4003318530944
Artikelnaam Cijferhangslot
Kleur zwart
Type 148/30
Uitvoering Met 3 cijferrollen
Toepassing Beveiliging van goederen/voorwerpen van geringe waarde of bij een gering diefstalrisico. Geschikt bijvoorbeeld voor het afsluiten van bagage.
Inhoud consumentenverpakking 1 stuk

We helpen je graag!

Alleen Beter En Best
Alles leverbaar

Op zoek naar een specifieke service?

Bekijk alle services
De beschikbaarheid van dit product wordt geladen.
Afrekenen